Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite trænede på sin fridag

Nyheder - 9. marts 2020Braithwaite trænede på sin fridag

© Martin Braithwaite / Instagram


Danske Martin Braithwaite har ikke tænkt sig at komme sovende til timen i Barcelona. Angriberen har vist gode takter i angrebet siden skiftet fra Leganés og selvom cheftræner Quique Setién havde givet hele truppen fri i dag mandag, så dukkede Braithwaite alligevel op på træningsanlægget.

Braithwaite var den eneste spiller, som dukkede på i Sant Joan Despi, hvor han trænede indendøres. På sin Instagram story uploadede han en video, hvor han løber, med den klare besked 'Ingen fridage'. Det er et klart tegn på, at han har interesse i at slå igennem og arbejde for sin sag.

Martin Braithwaite fik sin første kamp fra start i weekenden, da Barca besejrede Real Sociedad med 1-0. Danskeren spillede en strålende første halvleg, men faldt så mere igennem i anden halvleg, hvor kun et straffespark kunne redde Barca.

Setién havde gerne set, at Braithwaite havde sparket straffesparket, men på grund af resultatet valgte Messi selv at sparke og han sikrede tre point, som ligeledes betød, at Barca rykkede op på førstepladsen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder