Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez er stadig helt fremme på listerne

La Liga - 10. marts 2020
Suárez er stadig helt fremme på listerne

© FC Barcelona


Det er ved at være længe siden at Luis Suárez måtte gennem en operation som har sendt ham ud af spil. Angriberen kommer tilbage i sæsonafslutningen men det er ikke til at vide, hvor mange spilleminutter han får i benene. Men sin plads på toplisterne har han slet ikke mistet til trods for at han nu har været skadet siden 12. januar.

Suárez sidder stadg på en delt tredjeplads på topsorerlisten i La Liga og på en delt andenplads på listen over flest assist. Det fortæller enten noget om, at han trods alt var uhyre skarp i de måneder han spillede, eller også fortæller det om niveauet hos de øvrige spillere. Det er ingen overraskelse, at Messi topper begge lister selv uden at have spillet nogen stor sæson.

Luis Suárez har nettet 11 gange hvilket også Moreno, Roger og Lucas Perez har. Kun Benzema med 14 og Messi med 19 har scoret flere mål end uruguayaneren. Det er nærmes uhørt, at han så dybt inde i sin skade fortsat er placeret så højt på listen.

Tager man et kig på listen over flest assists, så sidder han på andenpladsen med syv assists sammen med Rodrigo, Roberto Torres og Cristian Portu. Kun Messi med 12 assists har lagt op til flere mål. Der er altså en reel mulighed for at Suárez kommer tilbage i de afgørende kampe og rykker fri fra de øvrige spillere. Men ingen når at overhale Messi medmindre der sker mirakler i spansk fodbold.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder