Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinhos advokat: Min klient er dum

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. marts 2020
Ronaldinhos advokat: Min klient er dum

© SPORT


FC Barcelonas populære legende og tidligere superstjerne Ronaldinho er stadig låst inde i sin fængselscelle i Paraguay sammen med sin bror Roberto, efter at brødrene er anklaget for at benytte falske pas for at rejse ind i landet.

Myndighederne i Paraguay har valgt at fængsle den tidligere Ballon d´Or-vinder og broderen, da der efter sikkerheds-politiets opfattelse er en høj risiko for at de to brasilianere flygter ud af landet, hvis de er på fri fod, melder mediet SPORT.

Barcas tidligere fodbold-geni forsøgte at rejse ind i Paraguay for at deltage i et event, hvor han skulle promovere sin nye bog.

Ronaldinhos advokat Adolfo Marin fik mulighed for at udtale sig på sine klienters vegne - noget som han gjorde på ærlig vis, beretter mediet.

- Dommeren ville bare ikke forstå at Ronaldinho ikke var klar over at dokumenterne var falske og at han var igang med at begå en forbrydelse.

- Ronaldinho er meget dum, sagde advokaten til de brasilianske medier i håb om at kaste lidt lys på sagen fra sin klients side.

Clara Ruiz, som jo er dommeren i sagen, har udtalt følgende til medierne i Paraguay.

- Det er en seriøs lovovertrædelse mod vores regler og love i landet. Og der er en forhøjet risiko for at de anklagede vil flygte, da de jo ingen historie eller fortid har i landet, sagde dommeren.

Og af netop den grund er den tidligere verdensstjerne nu bag tremmer.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder