Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: Ingen fans i to spillerunder

La Liga - 10. marts 2020
La Liga: Ingen fans i to spillerunder

© CampNou


I dag kom det frem, at FC Barcelona må spille for tomme tribuner i deres vigtige hjemmekamp mod Napoli i Champions League. Efter 1-1 på udebane er der fortsat meget på spil, men returkampen bliver ekstremt flad og langt fra hektisk og kommer mest af alt til at minde om en træningskamp. I stedet for knap 100.000 tilskuere bliver der ikke en skygge at se på tribunerne.

Det sker som følge af den coronavirus, der har lukket Italien ned og som nu også spreder sig i Spanien. Ifølge AS, Sport, Mundo Deportivo samt adskillige spanske journalister, har La Liga valgt at lukke dørene på alle stadions i de kommende to spillerunder i La Liga og Segunda Division.

Det betyder, at Mallorca ikke får hjælpe fra deres fans i weekenden når Barca kigger forbi samtidig med at Barca ikke får hjælp hjemme på Camp Nou mod Martin Braithwaites tidligere klub Leganés. Man vælger at holde fans ude, da man ikke ønsker at øge muligheden for at flere mennesker bliver smittet med coronavirus.

Adskillige fodboldkampe - og kampe i andre sportsgrene - er ramt af coronavirus og intet tyder på, at det bliver bedre lige foreløbig. I Italien har man lukket landet og der bliver ikke spillet Serie A i godt en måned. Så slemt forventes det også at blive i Spanien.

Runde 28
(Eibar - Real Sociedad fra runde 24)
Real Madrid - Eibar
Leganes - Valladolid
Valencia - Levante
Mallorca - FC Barcelona
Celta Vigo - Villarreal
Espanyol - Alaves
Real Sociedad - Osasuna
Athletic Bilbao - Atletico Madrid
Granada - Getafe
Sevilla - Real Betis

Runde 29
Osasuna - Atletico Madrid
Valladolid - Celta Vigo
Real Madrid - Valencia
Alaves - Real Sociedad
Eibar - Athletic Bilbao
Villarreal - Mallorca
Real Betis - Granada
Getafe - Espanyol
Levante - Sevilla
Barcelona - Leganes


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder