Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Statement: Barca taler ud om coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 10. marts 2020
Statement: Barca taler ud om coronavirus

I dag kom der to sørgelige, men yderst nødvendige nyheder. FC Barcelona skal spille de kommende tre kampe for lukkede døre og får dermed ikke lov til at spille foran sine egne fans. Kampen i Champions League mod Napoli bliver uden fans og det gør kampene mod Mallorca og Leganés også. I den forbindelse har klubben udsendt en pressemeddelelse.

1) Som konsekvens af, at de næste to spillerunder bliver spillet bag lukkede døre, vil klubben refundere alle kampbilletter til de berørte samt de folk, som har betalt for rejsen til Mallorca i weekenden.

2) Klubben har valgt at aflyse Barca Academy VM-turneringen, som skulle være blevet spillet til påske samt alle Barca-aktiviteter i Kina, Japan, Jordan, Dubai og Kuwait.

3) Ture til udekampe for ungdomsholdene er blevet aflyst i hele marts og april måned.

4) Alle sociale aktiviteter omkring Camp Nou i forbindelse med kampen den 22. marts mod Leganés er ligeledes blevet aflyst.

5) Barca Foundation-aktiviteter og samtlige programmerer er også blevet berørt. Bekaa-festivalen er blevet udsat, programmerne i skolerne i Libanon er blevet aflyst og flere begivenheder er ligeledes blevet udsat.

6) På det interne plan fortsætter klubbens normale aktiviteter, men samtlige ansatte er blevet bedt om at følge en hygiejne-plan, som er skræddersyet af Dr. Magda Campins samt Dr. Jaume Padros. Klubben har også valgt at minimere forretningsrejserne.

At tage afstand til så meget som muligt er en nødvendighed. Man ser blandt andet hvordan Bayern München skal spille bag lukkede døre i den kommende halvanden måned, Juventus og Inter spillede uden tilskuere i weekenden og adskillige klubber har ligeledes taget afstand og valgt at spille bag lukkede døre for en stund. Hvor længe det varer ved vides ikke - men det er ikke til at tro, at det kun er de kommende to spillerunder, som spilles bag lukkede døre i Spanien.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder