Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho er klar til fængselsfodbold

Nyheder - 11. marts 2020
Ronaldinho er klar til fængselsfodbold

© IE


Ronaldinho dummede sig gevaldigt i sidste uge, da han sammen med sin bror valgte at rejse ind i Paraguay med falske pas. De to brasilianere blev senere fængslet, og den dag i dag befinder de sig fortsat bag lås og slå.

Det fængsel, som Ronaldinho befinder sig i, er i gang med at organisere en mindre fodboldturnering for alle indsatte. Ifølge UOL Esporte, så starter turneringen i dag, og at Ronadinho spiller med er en større historie.

- Vi forventer ikke, at Ronaldinho spiller med, men vi ønsker os det, fortæller fængselsbetjent Blas Vera til paraguayanske Extra. Vera er typisk med til at holde en god orden i forbindelse med turneringen.

Fodboldturneringen finder sted hvert halve år og denne gang falder det netop som man har fængslet Ronaldinho. Turneringen består af 194 indsatte fordelt på 10 hold.

Ronaldinho har været fængslet siden 6. marts. Han forsøgte at rejse ind i Paraguay i forbindelse med et event, men da han tidligere har fået inddraget sit pas på grund af udestående over for den brasilianske regering, har han angiveligt fået lavet et falsk pas.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder