Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Napoli kan blive nægtet adgang til Spanien

Champions League - 11. marts 2020
Napoli kan blive nægtet adgang til Spanien

©


I går blev Barca og de spanske myndigheder enig om, at spille Champions League-kampen mod Napoli bag lukkede døre på Camp Nou. Men det er slet ikke utænkeligt, at kampen ikke bliver til noget. Italienerne kan nemlig blive nægtet adgang til Spanien.

I morgen skal AS Roma møde Sevilla på udebane i Europa League, men den kamp bliver ikke til noget. Man har i Spanien nemlig nægtet at lade flyet med Roma-spillerne ombord lande på spansk grund og derfor kan kampen ikke blive afviklet som planlagt. Det samme scenarie kan udspille sig i næste uge når Napoli efter planen rejser til Barcelona tirsdag.

Som bekendt er det på grund af coronavirus, at adskillige sportsbegivenheder bliver aflyst eller rykket og set med Barca-briller er det ligeledes en svær tid. Helbredet kommer i første række og derfor har man på slaget godkendt at spille uden tilhængere, men det giver økonomisk bagslag, som man bliver nødt til at forholde sig til.

Getafe har i øvrigt afvist, at man rejser til Italien i forbindelse med deres møde med Inter. Madrilenerne tager gerne et skrivebordsnederlag på 3-0 på den baggrund.

Her i Danmark bliver kampe også spillet for lukkede døre mens adskillige arrangementer med mere end 1000 mennesker aflyses. Desuden stiger antallet af smittede her i landet konstant. I dag er der bekræftet 340 smittede mens over 1.200 er i hjemmekarantæne.Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder