Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Møde i dag: Vil lukke La Liga ned!

La Liga - 11. marts 2020Møde i dag: Vil lukke La Liga ned!

© BeIN


Mens der lukkes ned for flyvningerne mellem Italien og Spanien, samt andre lande, som gør Barcas Champions League-kamp mod Napoli i næste uge tvivlsom, begynder historierne om La Liga nu også at tage til. I dag er der et yderst vigtigt møde for den resterende del af sæsonen.

Det spanske fodboldforbund skal mødes med spillerforeningen og sammen skal de diskutere om man skal trykke på knappen og lukke La Liga totalt ned indtil der er helt styr på situationen omkring coronavirus. Lige nu har man valgt at spille de næste to spillerunder for lukkede døre. Men så langt kommer man måske ikke.

Spillerforeningen er af den opfattelse, at man skal lukke ligaen ned indtil der er ro på, men forbundet ønsker ikke at stoppe ligaen. Det skal nu vurderes på et møde i dag, hvad man præcist gør og hvordan situationen skal håndteres. Der er dog ikke tvivl om, at intet tyder på, at det bliver bedre lige rundt om hjørnet og derfor er der stor risiko for at ligaen afblæses og sættes på pause.

Coronavirus har taget livet af mange mennesker samtidig med at den ene sportsbegivenhed efter den anden bliver aflyst eller udskudt. Desuden spilles et hav af kampe bag lukkede døre ligesom Barcas næste tre kampe, men intet er sikkert endnu og mødet i dag kan gå hen og afblæse La Liga totalt indtil der er styr på den hurtigtsmittende coronavirus.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder