Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Derfor vil PSG sælge Neymar

Transfermarked - 12. marts 2020Medie: Derfor vil PSG sælge Neymar

Sidste sommers cirkus med Barca, PSG og Neymar ser ud til at fortsætte i takt med at vi nærmer os sommeren 2020. I går grundlagde Neymar PSG's sejr over Dortmund i Champions League og hvis Barca kan slå Napoli ud, er der mulighed for at PSG kommer til Camp Nou i næste runde - givet at UEFA ikke afblæser turneringen.

Men hos franske Le10sport rapporteres det nu at PSG's sportsdirektør er i gang med en større plan for sommeren: Han vil sælge Neymar for at financere købet af flere stjernespillere. Her peger man på Liverpool som forbilledet, da de solgte Coutinho til Barca og siden byggede et stærkt fundament på sit hold.

PSG ved, at de kan få hvad der svarer til omkring 200 millioner euro, som de har tænkt sig at investere i spillere som Dybala, Koulibaly og specielt Kanté, som de har haft øjnene rettet mod længe til trods for at han ikke er lige så iøjenfaldende som tidligere sæsoner.

PSG er klar over, at hvis de skal bygge et stærkere hold, så kræver det at de får penge i kassen gennem spillersalg og det åbner altså døren for at Barca kan hente Neymar tilbage. Brasilianeren blev 28 år sidste måned hvilket er en rigtig fin alder og det menes stadig at han har chancen for at gå hele vejen og vinde Ballon d'Or hvis han kan forholde sig til sin fodbold, som han ofte har haft svært ved.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder