Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal skal i corona-karantæne hvis han rejser hjem

Coronavirus / COVID-19 - 12. marts 2020Vidal skal i corona-karantæne hvis han rejser hjem

© AS


Arturo Vidal er udtaget til Chiles kommende to landskampe, men det kan være, at han slet ikke får lov til at spille med. Det er specielt kampen mod Colombia, som ser ud til at blive uden Barca-manden på holdet. Omstændighederne med coronavirus har nemlig også sat de chilenske myndigheder på arbejde.

I Chile har man valgt at lukke adgang til landet hvis man ankommer fra bestemte lande - heriblandt Spanien. Som bekendt befinder Vidal sig i Spanien lige nu, og hvis han tager turen til Chile, så kræver myndighederne, at han skal i karantæne i 14 dage før han må færdes på normal vis igen. Derfor går han med al sandsynlighed glip af VM-kvalkampen mod Colombia den 31. marts.

Chiles sunhedsminister Jaime Mañalich kunne for nyligt fortælle, at alle de mennesker, som lander i Chile fra blandt andet Spanien og Italien skal i karantæne i 14 dage og det er ligegyldigt om man i dagene op til har fulgt alle råd for god hygiejne.

Til gengæld kan han være til rådighed mod Uruguay på udebane, da Uruguay endnu ikke har nogle indrejseforbud som Chile har. Men omstændighederne har naturligvis sat sine spor og der er mulighed for at alle kampene bliver udsat.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder