Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona: Nu skal EM diskuteres

Coronavirus / COVID-19 - 12. marts 2020
Corona: Nu skal EM diskuteres

© UEFA


Adskillige fodboldligaer har allerede lukket helt ned for al fodbold mens øvrige ventes at følge trop i løbet af de kommende dage. Allerede i dag blev det vurderet, at Champions League og Europa League ville blive suspenderet og nu har UEFA officielt meldt nyt ud omkring sommerens EM-slutrunde og de europæiske turneringer.

- På grund af udbredningen af COVID-19 i Europa og de konstante ændringer hos WHO, har UEFA i dag inviteret alle organisationens repræsentanter til et videomøde den tirsdag den 17. marts for at diskutere europæisk fodbolds svar mod coronavirus, fortæller UEFA.

- Mødet kommer til at omhandle alle europæiske turneringer, inklusiv EM 2020. Yderligere information lander efter mødet.

Der er altså ingen sikkerhed for, at EM bliver afviklet. Der er en reel risiko for at man bliver nødt til at aflyse slutrunden, men det kommer ikke til at ske før man har brugt masser af ressurcer mod at komme til bunds i sagen. EM 2020 spilles fra den 12. juni til den 12. juli, så der er stadig tid at løbe på.

Her i Danmark stiger antallet af smittede med coronavirus hver dag. Det samme gør sig gældende i adskillige europæiske lande, så umiddelbart må EM hænge i en tynd tråd.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder