Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Legends-kamp mod Liverpool udsat

Nyheder - 12. marts 2020
Legends-kamp mod Liverpool udsat

© FC Barcelona


FC Barcelona havde planlagt at sende en håndfuld legender til England om små to uger, men sådan bliver det helt som ventet ikke. Coronavirussen har taget over og det betyder, at adskillige begivenheder bliver aflyst på række. Kampen mod Liverpools legends er således aflyst.

Kampen skulle være blevet afviklet på Anfield den 28. marts, men er altså blevet aflyst. Barca meddeler, at kampen bliver spillet på et senere tidspunkt og at man allerede kunne melde udsolgt til opgøret. Man ønsker ikke at øge risikoen for at tiltrække sig coronavirus eller smitte, hvis man selv er ramt inden at man ved det.

Det er samtlige forholdsregler, som bliver taget i brug og hele princippet med kampen er netop at samle penge ind til velgørenhed hvorfor billetsalget er en stor del af projektet. Det vil derfor ikke give mening at spille kampen bag lukkede døre, da der som sådan ikke er noget på spil. Tilhængerne får underholdning og legender at se for pengene, som så ryger til velgørenhedsorganisationer.

Liverpool kunne lynhurtigt melde om et udsolgt stadion og samtidig bekræfter den engelske klub, at de fans, som allerede har sikret sig en billet, kan bruge den når kampen får påsat en ny dato. Hvornår det bliver er endnu ikke oplyst - men det forventes at blive i maj eller på den anden side af sommerferien. I første omgang er marts og april totalt udelukket.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder