Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bad om at få ligaen suspenderet

La Liga - 13. marts 2020Barca bad om at få ligaen suspenderet

© Francesc Adelantado


I går ved middagstid kunne La Liga officielt melde ud, at man på et møde med spillerforeningen samt det spanske fodboldforbund var kommet frem til at suspendere La Liga i to uger. Det betyder, at spansk fodbold står stille i de kommende 14 dage - og det glæder Barca og mange andre klubber.

Lige nu bliver Premier League nærmest destrueret for deres prioritering. Det er klart, at man som fodboldforbund mister mange millioner ved at suspendere en liga, og det vægter Premier League højere end helbredet hos spillerne. Men i dag kommer der muligvis en ekstraordinær udmelding fra englænderne.

Arsenals cheftræner Mikel Arteta er nemlig blevet testet positiv med coronavirus, og det kan få Premier League til endegyldigt at suspendere ligaen. Hvor længe vides ikke - men der skulle altså en positiv test til før de vågnede op. I Spanien tog man først konsekvensen ved at spille de kommende to runder bag lukkede døre.

Men efter mødet i går har man valgt at suspendere ligaen helt, og det var blandt andet efter en anmodning fra Barca. Den catalanske ledelse kontaktede således La Liga og RFEF og bad dem om at suspendere ligaen, da det ikke er forsvarligt at spille videre idenne tid.

Coronavirus lammer alt i hele verden i disse dage og det kan man blandt andet se efter statsministeres pressemeddelese for to dage siden, da folk pludselig hamstrede løs i butikkerne. I dag er antallet af corona-smittede mennesker i Danmark tæt på 800.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder