Annonce


Annonce

Annonce

Nu suspenderer Barca træningen

Nyheder - 13. marts 2020




I Real Madrid måtte man desværre sende sine spillere hjem, da en spiller fra deres basketballhold var blevet testet positiv med corona. Derfor blev spillerne fra fodboldholdet sendt hjem i karantæne, da de havde brugt samme faciliteter, som basketballholdet.

Hos Barca har man i dag valgt at suspendere træningen - men heldigvis ikke som følge af en positiv coronatest. I stedet fik man i går nyheden om, at La Liga er blevet suspenderet, og da Champions League nu også er suspenderet ser klubbens læger det ikke helbredsmæssigt forsvarligt at lade spillerne fortsætte med at træne, som de ellers havde gjort med udsigt til kamp mod Napoli.

- På grund af den helbredsmæssige situation og som følge af anbefalingen fra klubbens læger, har førsteholdet suspederet al aktivitet indtil andet bliver meldt ud, meddeer FC Barcelona fredag formiddag.

Heldigvis er det ikke fordi, at der er blevet testet positiv for corona, men det er altså et valg man tager, da man ikke ønsker at risikere noget. I stedet vil spillerne træne derhjemme for at holde formen ved lige - for så vidt muligt - og herefter melder klubben yderligere ud når der er mere info. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu suspenderer Barca træningen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder