Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coronavirus: Alt du skal vide i FC Barcelona

Coronavirus / COVID-19 - 13. marts 2020Coronavirus: Alt du skal vide i FC Barcelona

© FC Barcelona


FC Barcelona lider lige som mange under coronavirus, som har forårsaget total lockdown af rigtige mange begivenheder. I Barca har man valgt at sende alle mand hjem og lukket porten - ingen aktivitet finder sted i klubben i de kommende dage.

Det seneste nye om Coronavirus i FC Barcelona
- UEFA har besluttet sig for at suspendere næste uges Champions League-kampe og dermed spiller Barca ikke mod Napoli. Kampen var planlagt til tirsdag. Samtlige kampe tirsdag og onsdag er suspenderet. Det samme gælder torsdagens Europa League-kampe.

- Al aktivitet i Barca er blevet suspenderet og spillerne er blevet sendt hjem. Samtlige møder er aflyst og ingen aktivitet finder sted i klubben.

- Der var blevet planlagt bestyrelsesmøde den 16. marts, men som konsekvens af coronavirus har man aflyst mødet.

- Fra og med i morgen, lørdag, vil alle klubbens faciliteter, som plejer at være åben for offentligheden, lukke i. Det gælder også den officielle Barca-butik: Den åbner ikke i morgen.

- Kampen mellem Barca og Liverpool Legends den 28. marts på Anfield er blevet suspenderet. En ny dato skal findes - men endnu er den ikke planlagt. Her er der tale om en velgørenhedskamp.

- Kvindefodbold i Barca er også lukket totalt ned. Ingen træning, kamp eller arrangementer finder sted.

- Indtil videre er La Liga suspenderet i de kommende to runder, hvor Barca skulle møde Mallorca og Leganés. Det kan ikke udelukkes, at det bliver de eneste to kampe, som Barca får suspenderet.

- La Masia er lukket i de kommende to uger og elevener skal dermed fortsætte sin læring hjemmefra. Heller ikke her kan det udelukkes, at de to uger forlænges på et senere tidspunkt.

Corona-nyheder
- Nu suspenderer Barca træningen
- Officielt: Champions League suspenderet!
- Barca bad om at få ligaen suspenderet
- Legends-kamp mod Liverpool udsat
- Corona: Nu skal EM diskuteres
- Officielt: La Liga suspenderet!
- Coronavirus: La Masia lukker i to uger
- Vidal skal i corona-karantæne hvis han rejser hjem


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder