Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi rykkede fra Benzema

La Liga - 16. marts 2020



Messi rykkede fra Benzema

© AS


Uanset hvor sent i sæsonen Lionel Messi går i gang med at score sine mål, så ender han altid på toppen på et eller andet tidspunkt. Argentineren er knivskarp foran kassen og er også på toppen når det kommer til de målgivende afleveringer.

Mod Real Sociedad - som er den seneste kamp Barca har spillet, var Messi endnu engang forskellen. Dog ikke med et magisk løb eller mål, men han var kølig fra straffesparkspletten og plaffede Barca på 1-0 som også blev kampens resultat hvilket bragte Barca på førstepladsen, da Real Madrid tabte til Real Betis.

Der skulle VAR til før dommeren pegede på pletten. Han troede, at Piqué havde ramt bolden, men det var en Real Sociedad-arm, som havde kontakt med kuglen og derfor blev der fløjtet for straffespark, som Messi altså konverterede. Messi sendte sit ligamål nummer 19 i nettet, og da han missede sæsonens seks første kampe, har han nu scoret 19 mål i bare 21 kampe.

Med sit mål sætter Messi afstand til Benzema på andenpladsen på topscorerlisten. Luis Suárez, som er skadet og som måske lige når at få lidt bold i fødderne inden sæsonen slutter, er på tredjepladsen.

Messi er på vej mod sin syvende Pichichi, som topscorerprisen hedder. Lige nu er han oppe på seks af slagsen hvilket ingen kan matche. Til gengæld har Telmo Zarra også vundet hvorfor Messi med sin syvende titel er alene på toppen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder