Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi overhaler Ronaldo i tæt duel

Nyheder - 16. marts 2020Messi overhaler Ronaldo i tæt duel

Lionel Messi har meget mere end bare mål i sine støvler, men alligevel kan ingen nærmest følge med argentineren, som seneste scorede det afgørende mål for Barca mod Real Sociedad i 1-0-sejren på Camp Nou lige inden at corona-udbruddet for alvor tog fart.

Med sit mål mod Real Sociedad rundede Messi således voldsomme 438 mål i 474 kampe i Europas top 5 ligaer. Ingen har nogensinde scoret så mange mål og mens Ronaldo for længe siden er blevet omskolet til en decideret spidsangriber, har han bombet mål ind på samlebånd - men Messi har alligevel formået at holde sig op mod portugiseren.

Der er ingen tvivl om, at der er tale om to ekstraordinære fodboldspillere, men sandheden er også at Messi skaber meget mere spil end Ronaldo gør det, og derfor er hans bedrift ekstrem vild - for Messi assisterer, underholder og skaber spillet men alligevel formår han at score ekstraordinært mange mål.

Ronaldo er på 437 mål i 540 kampe, så der er tale om en tæt duel, hvor Messi netop har sneget sig op på førstepladsen - i hvert fald for en stund. Ronaldo havde faktisk muligheden for at udligne eller gå over Messi, men han scorede ikke for Juventus, som senest slog Inter på et tomt stadion i hvad der mest af alt lignede en træningskamp fremfor en topkamp.

For at sætte det hele i perspektiv og som bevis på, at der er tale om to ekstraordinære spillere, så er Jimmy Greaves på tredjepladsen helt nede på 366 mål, Gerd Müller er på 365 mens Steve Bloomer er nede på 314. De er alle langt fra Messi og Ronaldo.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder