Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona rammer La Liga: Pausen fortsætter

Coronavirus / COVID-19 - 16. marts 2020Corona rammer La Liga: Pausen fortsætter

© Kompas


COVID-19, eller bare coronavirus, har sat nærmest hele verden på standby. Ekstraordinære tiltag har været nødvendige i mange lande og det har blandt andet fået den betyning, at Danmark har lukket sine grænser og at folk skal blive hjemme medmindre det er nødvendigt at bevæge sig ud, da flere og flere bliver smittet dag for dag.

Det har stået på i noget tid eftehånden og man har hørt om smittede fodboldspillere i Tyskland og Italien og derfor var det kun et spørgsmål om tid før det ramte La Liga. Det er nu sket. Hos Valencia har man bekræftet, at i alt fem mand er konstateret smittet med coronavirus - her blev Garay den første mens Mangala og Gaya er blevet ramt efterfølgende. Yderligere to personer fra klubben er også ramt.

Valencia har mødt italienske Atalanta i Champions League to gange inden for den seneste periode og noget kunne tyde på, at det er derigennem, at Valencia er blevet ramt. Returkampen på Mestalla valgte man at spille uden tilskuere hvilket var en god idé. Alle fem mand fra Valencias meldes ved god mod.

I Barca har der ikke været noget hidtil. Træningen er suspenderet og spillerne er sendt hjem hvorfra de fortsætter træningen og samtidig forsøger at være aktive på de sociale medier med budskabet om, at man skal holde sig hjemme i denne tid.

Med coronavirus i La Liga er der intet der tyder på, at pausen på to spillerunder holder. Det lader til at være en selvfølgelig, at La Liga må ud og forlænge pausen så man ikke starter for tidligt op igen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder