Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Forsvaret svagt bedre under Quique Setién

La Liga - 16. marts 2020Forsvaret svagt bedre under Quique Setién

©


For år tilbage blev der talt om hvordan man kunne såre Barca ved dødbolde, men i dag er det ikke det helt store tema. Barca har nemlig defensive problemer uanset hvordan modstanderen angriber og det har man i den grad set meget til i denne sæson, hvor man sammen med Real Madrid er i gang med en historisk ringe sæson.

Ernesto Valverde stod i spidsen i sæsonens 19 første ligakampe og her måtte Ter Stegen pille bolden ud af sit eget net hele 23 kampe og med bare fem clean sheets. Det giver et snit på 1,21 mål lukket ind. I dag, efter 27 spillerunder, er man oppe på 31 mål lukket ind med kun otte clean sheet.

Såldes har man under Setién lukket otte mål ind i otte kampe hvilket givet et snit på præcis ét mål lukket ind pr. kamp. Hidtil er det svagt bedre end Valverdes tal, men Valverde nåede trods alt at stå i spidsen for holdet i flere kampe denne sæson end Setién har nået at være chef i. Men på ydersiden er det en smule bedre.

I 2016/2017-sæsonen lukkede man 28 mål ind i de første 27 kampe. Sæsonen før lød det på 22 mål lukket ind i 27 kampe mens man forinden da måtte hente bolden ud af eget net blot 16 gange.

I 2017/2018 gik det godt for sig med bare 13 mål og 16 clean sheets i de første 27 kampe. Men den sæson blev set som en decideret katastrofe, da man blev sendt ud af Champions League til AS Roma efter at have vundet den første kamp komfortabelt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder