Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Schalke 04 vil købe Jean-Clair Todibo fri

Transfermarked - 16. marts 2020Schalke 04 vil købe Jean-Clair Todibo fri

© Bild


Jean-Clair Todibo fik meget ros fra Barcas fans i ugerne op til sit skifte til Schalke 04. Det skete blandt andet efter et par flotte indhop og en god kamp i Champions League mod Inter, men den sportslige ledelse havde tydeligvis sovet i timen. De valgte at sende Todibo afsted på en lejeaftale uden at gardere sig.

Således har man kun tre deciderede midtstoppere i truppen lige nu og det er for lidt. Ikke desto mindre er det realiteten og Todibo har specielt fået meget ros for sin kamp mod Hoffenheim, hvor han blandt andet havde en afleveringsprocent på 91,5 samtidig med at han vandt 84,6% af sine dueller. Han fik også spilletid i pokalnederlaget til Bayern München.

Efter en langsom start på tilværelsen i Schalke 04 er Todibo så småt begyndt at komme efter det og har nu spillet med i sy kampe - heraf fem i Bundesligaen. Som det ser ud lige nu, så er Schalke 04 klar til at trykke på knappen og købe ham fri, men der er én afgørende detalje i sagen.

Schalke 04 skal arbejde hårdt for at få råd til Todibo. Alternativt får de råd ved at kvalificere sig til Champions League. Tyskerne skal betale 25 millioner euro for at købe ham på en permanent aftale.

Hvis Barca til gengæld vil købe ham tilbage engang i fremtiden, så skal de hoste op med 50 millioner euro.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder