Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca og Ter Stegen tæt på ny aftale

Nyheder - 17. marts 2020Medie: Barca og Ter Stegen tæt på ny aftale

© Tribuna


Der er særdeles gode nyheder på vej til alle Barca-fans. Keeper Marc-André ter Stegen står til en kontraktforlængelse og ifølge mediet Sport er parterne tæt på at nå til enighed. Der har været snak mellem hinanden i et par uger, og for nyligt begyndte det for alvor at løsne op.

Ter Stegen er ikke i tvivl om, at han fortjener mere i løn baseret på den status, han efterhånden har opbygget i klubben og det faktum, at han er blandt verdens klart bedste keepere. Han har ventet på, at Barca ville række ud til ham før han ville kræve en højere løn - og det hele ser ud til at falde på plads nu.

Hans nuværende aftale med Barca løber til sommeren 2022, men han er på vippen til at forlænge med yderligere to år så han i de kommende fire år er at finde på Camp Nou. Det er også glædelige nyheder for Ter Stegen selv, som aldrig har lagt skjul på sin kærlighed for klubben og byen.

Ter Stegen er en lidt anden type end mange andre professionelle fodboldspillere. Han er den type, du pludselig kan se komme rullende ned af gaden på sit løbehjul, eller som pludselig står i metroen. Der er dukket adskillige billeder op gennem årene med keeperen, som elsker at blande sig mellem byens mennesker.

Han har selv udtalt, at det er en del af den respekt, man bør give tilbage, når en by tager så godt imod en. Ter Stegen er blandt de mest populære spillere på holdet og det er glædelige nyheder, at Barca er godt på vej til at få hans kontrakt forlænget.

Medie: Barca og Ter Stegen tæt på ny aftale

Medie: Barca og Ter Stegen tæt på ny aftale


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder