Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman bekræfter: Barca-klausul udskudt

Nyheder - 18. marts 2020Koeman bekræfter: Barca-klausul udskudt

©


Det er ikke musik i Quique Setiéns ører, men cheftræneren er klar over, at hans arbejde bliver målt på trofæer og spil i en klub som Barca. Ledelsen i Barca har nemlig en lille drøm om at se Ronald Koeman som cheftræner i klubben, men ikke bare sådan uden lige.

På grund af den verdensomspændende coronavirus, bliver rigtig mange ting udskudt i disse dage og det gælder som sådan også den klausul, som Koeman har i sin kontrakt. Koeman har et ønske om at føre Holland til EM-guld, men da EM i går blev udskudt til 2021, skal træneren alligevel ikke tage stilling til Barca-jobbet denne sommer, som det egentlig var planlagt.

- Klausulen i min kontrakt om at jeg kan skifte til Barcelona er efter EM, men der er ikke nedskrevet nogen dato, så det er altså bare efter EM 2021, fortæller Koeman ifølge Marca og følger op:

- Men jeg har slet ikke skænket det en tanke. Det er en skam, at EM ikke bliver spillet. Vi er i god form og vi havde en stærk lyst til at fortsætte ned af samme vej.

UEFA kunne efter et møde med de 55 repræsenterende lande i går melde ud, at man har rykket EM fra denne sommer til næste sommer. Desuden får alle, som alligevel ikke kan bruge deres billet til noget, refunderet den fulde pris.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder