Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

EM pludselig aktuelt for Ousmane Dembélé

EM 2021 - 18. marts 2020EM pludselig aktuelt for Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har ikke haft heldet på sin side når det kommer til skader. Han har pådraget sig den ene skade efter den anden og senest blev han opereret i Finland og måtte en tur på sidelinjen i op til et halvt års tid. Det betød, at han stod til at misse resten af sæsonen for Barca inklusiv sommerens EM-slutrunde.

Men i går kom der gode nyheder på et uheldigt grundlag for franskmanden. På grund af coronavirus-udbruddet valgte UEFA i går at rykke EM med 12 måneder hvorfor EM pludselig igen er aktuelt for Dembélé. Det er naturligvis noget, som han kan glæde sig over - men samtidig er det med en bitter smag i munden, da det sker på grund af den dræbende virus.

Kigger man mod Sydamerika har coronavirus haft den betydning, at CONMEBOL i går kunne bekræfte, at man udsætter Copa America til 2021, præcis som UEFA gjorde med EM, og derfor spilles der altså heller ikke Copa America til sommer.

Luis Suárez er første mand på holdkortet for Uruguay, men da han er skadet lige nu og kræver en rolig genoptræning, har han været i tvivl om hvorvidt han ville blive 100 procent klar til slutrunden, men da man nu har rykket det hele med et år, er der pludselig en klar chance for at Suárez spiller med.

Intet er dog sikkert endnu. Meget kan nå at ske inden 2021.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder