Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Status: Corona-ramte spillere i La Liga

Coronavirus / COVID-19 - 18. marts 2020
Status: Corona-ramte spillere i La Liga

© David Aguilar / EFE


COVID-19 går for alvor sin gang blandt os alle verden over. Vi har taget temperaturen på coronavirus i La Liga og selvom mange er ramt, så har samtlige klubber været gode til at holde sit personale derhjemme for at minimere chancen for at blive smittet.

Alavés er senest hold til at få konstateret coronavirus. Intet mindre end 15 mand fra personale og trup er ramt. Her meldes i alt tre spillere hvoraf de øvrige er fra folk der arbejder i klubben. Efter at Spanien lukkede fuldstændig ned valgte Alavés naturligvis også at bremse træningen og siden har man testet alle mand i klubben.

Det har således givet et positivt resultat hos 15 mand, men heldigvis er alle ved godt mod og har det trods omstændighederne godt, forlyder det. Testene blev ifølge Mundo Deportivo foretaget i mandags og de endelige svar landede i dag. Dermed er alle i klubben sat i karantæne i minimum to uger - men Alavés er ikke alene om at blive ramt.

I Valencia tæller man op mod 35% af samtlige ansatte i klubben til at være ramt af coronavirus - blandt andet Mangala, Garay og Gaya. Valencia mødte Atalanta i Champions League og man forbinder de to kampe mod italienerne med det høje antal smittede. Man kan nemlig ikke vide, at man smitter, selvom man føler sig rask. Man kan gå rundt og være ramt af coronavirus i 14 dage før man mærker til den. Derfor skal man blive hjemme.

Barcas nabo fra Espanyo er også ramt. Her er i alt seks mand konstateret med coronavirus og det bekymrer i Barca. Man er dog klar over, at der kommer til at blive smittet langt flere i løbet af de kommende uger, end antallet smittede i dag. Det er en virus, som hver enkelt person kan bære på længe før den udviser symptomer.

Bliv hjemme - vask og sprit dine hænder og undgå forsamlinger, arrangementer, begivenheder m.v.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder