Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Melo erkender: Alle skulle sparke Messi ned

Nyheder - 19. marts 2020Melo erkender: Alle skulle sparke Messi ned

© Instagram/Felipe Melo


Mange fodboldtrænere får tæt på hovedpine når de skal forsøge at sætte en taktik, som skal stoppe Lionel Messi. Langt de fleste formår ikke at udføre opgaven, og så er der de trænere og spillere, som tager alternativer i brug. Som man så det med Pepe i en årrække for Real Madrid - og nu erkender brasilianske Felipe Melo, at Brasilien havde en klar plan.

Melo er ikke i tvivl om, hvem den bedste spiller er, og det er da også kun en anerkendelse af Messi, at Melo fortæller om den taktik, der blev lagt for år tilbage, da Brasilien mødte Messi.

- Da Brasilien mødte Argentina plejede vi at sige til hinanden: 'Vi skal sparke ham ned én gang hver alle sammen; vi skal gøre det på skift', fortæller Melo og følger op:

- Hvis ikke vi sparkede ham ned, ville det blive for svært at stoppe ham. Vi ville ikke skade ham, vi ville bare ødelægge hans rytme og irritere ham. Det var udelukkende taktisk.

- Messi er unik og fantastisk. Langt mere end Cristiano Ronaldo. Ronaldo kan score fem mål for dig, men Messi kan score de fem mål og få sine holdkammerater til at score oveni. Messi er langt mere komplet, kommer de rosende ord fra Melo.

Felipe Melo har repræsenteret hele 11 klubber i løbet af sin tid som fodboldspiller - heriblandt Mallorca, Racing Santander, Fiorentina, Juvenus, Galatasaray og Inter.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder