Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: 48 timer mellem hver kamp

La Liga - 20. marts 2020
La Liga: 48 timer mellem hver kamp

© Marca


La Liga-bossen Javier Tebas er fyldt med gode og underlige idéer. Han har ligesom mange andre set sig nødsaget til at blive hjemme på grund af coronavirus, men fra sin sofa i eget hus holder han alligevel en masse onlinemøder for at få hele puslespillet til at gå op - for der resterer altså endnu 11 runder af La Liga.

UEFA kunne for få dage siden bekræfte, at man udsætte EM med 12 måneder. Det gør man fordi, at der ikke er plads til at rykke det et par uger og man gør det fordi, at man vil have de nationale ligaer spillet færdig og slutteligt fordi man ikke aner om coronavirus er væk til sommer.

Derfor er det nu op til ligaerne at vurdere hvornår man kan trække i arbejdstøjet igen, men det er langt fra let. Senest har Premier League rykket sin suspendering fra start til slut april, og for nyligt afholdt Tebas et møde med samtlige La Liga-klubber og bad dem indlede træningen igen hurtigst muligt indenfor rimelighedens grænser.

Situationen er bare den, at Spanien er lukket fuldstændig ned og det er ikke engang lovligt for en fodboldklub at bede sine spillere om at gå ud på banen og træne. Tebas ønsker at starte ligaen op i slutningen af april, men det mest realistiske må være i starten af maj. Det er dog slet ikke til at vide - ingen har styr på coronavirus og ingen ved hvornår den går væk hvorfor alle datoer lige nu skal tages med et gran salt.

Tebas gjorde det desuden klart i sit møde med ligaklubberne, at bolden ikke kommer til at rulle så længe Spanien er i den tilstand, som landet er i lige nu. Det hele kan blive trukket ud på et sidespor, hvor ligakampene skal afvikles med 48 timers mellemrum. Det er slet ikke noget, som spillerne kan klare i en i forvejen hektisk hverdag og samtidig er mange klubber fortsat med i Champions League mens Athletic Bilbao og Real Sociedad har en Copa del Rey-finale at tænke på.

At afvikle kampe med 48 timers mellemrum er ikke optimalt, men spørgsmålet er om Tebas har tænkt sig at trumfe igennem på den. Det må tiden vise.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder