Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu kan du sikre din fodboldtur til næste sæson

Nyheder - 2. april 2020Nu kan du sikre din fodboldtur til næste sæson

© AS


Fodbolden er lukket totalt ned og lige nu vides det ikke hvornår man får Messi og co. at se på banen igen. Coronavirus bliver ved med at tage livet af mennesker og her i Danmark har statsministeren opfordret til at man ændrer sin hverdag drastisk for at mindske risikoen for at blive smittet og smitte en anden person.

BarcelonaFC.dk's rejsepartner fra Fodboldrejser.dk tilbyder i denne tid, at man kan tilmelde sig deres nyhedsbrev for at blive opdateret på hvornår der er kampe på programmet igen som man kan tage på stadion for at se. Desuden kan du købe et gavekort til en ven, veninde eller et familiemedlem, som naturligvis kan bruges når bolden ruller igen i de forskellige ligaer. Du bestemmer selv hvilken kamp det skal være.

Det varer ikke længe før transfervinduet åbner igen og endnu engang går historierne på, at Barca har tænkt sig at hente Neymar og Lautaro Martinez. At truppen skal forstærkes til næste sæson bør der ikke være tvivl om - så mens coronavirus står på i denne sæson, klæder vi os så småt på til næste sæsons fodboldture, hvor du allerede nu kan sikre dig en tur ved at købe et gavekort og på den måde komme ned på Camp Nou og se Messi og de andre i aktion og samtidig støtte de hårdtramte i denne coronatid.

Gavekortet kan være til hvilken som helst fodboldkamp og værdien af gavekortet kan være mellem 200,- til 25.000,- desuden kan du skrive en personlig hilsen på til modtageren.

Det er meget kedeligt uden fodbold, så hop ind på fodboldrejser.dk her og tilmeld dig nyhedsbrevet og bestil et gavekor,t så du er blandt de første til at modtage spændende tilbud når fodboldligaerne starter op igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder