Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona: Sådan er du stillet med TV2 Play

Nyheder - 20. marts 2020
Corona: Sådan er du stillet med TV2 Play

Kort inden årsskiftet kunne Strive Sport bekræfte, at de havde solgt produktet videre til TV2, som herefter overtog rettighederne til spansk og italiensk fodbold. Men det varede kort - for i øjeblikket bliver der slet ikke spillet fodbold og det gør ondt hos TV2.

TV2 havde ellers gået all in med en helt ny kanal, TV2 Sport X, hvor de hver uge sendte fodbold direkte i tv'et. Det er længe siden, at man har kunne se spansk og italiensk fodbold i tv'et hvorfor det var glædelige nyheder. Men med corona-udbruddet er der ikke noget som helst at vise og i stedet har TV2 nu ændret sit set-up.

Det betyder, at TV2 Sport X bliver lavet om til en decideret filmkanal, hvor man dagligt sender 16 timers film. Det gør man for at dække alle de timer, hvor der ellers skulle have været sendt sport. Men prisen på dit TV2 Play-abonnement falder ikke. Det har TV2 besluttet.

- TV 2 har besluttet ikke at lave generelle prisreduktioner, men TV 2 PLAYs kunder kan tilgå deres profilside og se, hvordan abonnementet kan nedgraderes eller sættes på pause, skriver TV2's salgsdirektør Stig Møller Christensen til Ekstra Bladet i en e-mail.

Dermed vælger TV2 ikke at følge trop med blandt andet Viaplay, som har nedsat prisen på deres sportspakke fra 339,- kr. om måneden til bare 99,- kr, mens Dplay har taget konsekvensen og sat prisen ned fra 179,- til 99,95,- kroner.

Viaplay skriver, at deres Viaplay Total-pakke med film, serier, sport og fighting til 99,- kr. i måneden blot er et midlertidig tilbud og at normalprisen er 339,- kr. i måneden. Dplay konstaterer, at man har måtte sætte prisen ned på grund af corona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder