Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer at trække spillerne i løn

Nyheder - 21. marts 2020Barca overvejer at trække spillerne i løn

© FC Barcelona


Corona-tiden er hård for alle fodboldklubber i hele verden. Alt er nærmest gået i stå, da der ikke bliver spillet kampe og på det grundlag er det svært at hente penge til kassen, som man blandt andet kan bruge på sine løntunge fodboldspillere. Nu overvejer Barca en konsekvens.

Corona-udbruddet kan være kortvarigt, men da man ikke kender til omfanget er der ingen som ved, hvor længe det varer ved. I og med at Spanien er totalt lukket ned, er samtlige Barca-spillere hjemme i eget hus, hvor de må selvtræne indtil de får besked på at møde op på træningsanlægget.

Men den enorme hyre, som de får ind hver uge, gør ondt på Barca, som lige nu sender penge ud af klubben uden at få penge ind i klubben. Derfor overvejer præsident Josep Maria Bartomeu ifølge La Vanguardia at trække spillerne i løn såfremt man kan komme frem til en fordelagtig aftale.

Lige nu bliver Barca ramt ekstremt hårdt, og da man skal blive hjemme, bliver alle møder lige nu holdt gennem video hvilket også gør det hele sværere. Ikke desto mindre taler bestyrelsen sammen hver dag for at være parat til det næste træk. Der vil med stor sandsynlighed ske et voldsomt træk fra Barcas side for at opretholde klubbens sunde økonomi.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder