Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona-udbrud sikrer Setién en ny sæson

Nyheder - 21. marts 2020
Corona-udbrud sikrer Setién en ny sæson

© Blaugranes


Det siges, at Quique Setién var femte valg på Barcas liste, da de besluttede sig for at fyre Valverde og hente en ny træner ind. Adskillige trænere valgte at afvise, men da man ringede til Setién var der ikke tvivl: Han sagde ja med det samme og rejste straks til Barca for at gennemgå alle formaliteter.

Sådan er det i fodboldens verden. Oftest får man ikke fingrene i sit førstevalg, og det er derfor kun godt at have en liste med alternativer. Men Setién var ikke udset til at blive i klubben medmindre spillet og resultaterne ændrede sig drastisk. Man må erkende, at hverken spillet eller resultaterne var været prangende og derfor begyndte snakken allerede om en fyreseddel til sommer, hvor man ville kunne hente en ny mand ind.

Men sådan ser det ikke ud. Der er primært to mand, som den nuværende ledelse ser positiv på. Den ene er Ronald Koeman, som har en klausul i sin kontrakt med det hollandske landshold som siger, at han gerne må træde tilbage hvis det er for at skifte til Barca. Den klausul har han selv bekræftet.

Næste mand er Xavi Hernandez, som for et par måneder siden valgte at afvise at tage over i Barca. Han føler sig ikke klar til jobbet endnu og derfor er det absolut ikke en afvisning for fremtiden, da han sagde nej til Abidal. Men da Xavi næppe er klar til at varetage jobbet på Camp Nou til sommer, og da EM er blevet udskudt, lader det til at Setién er den store vinder.

Koeman vil gerne lede Holland til sejr under EM og da turneringen som bekendt er rykket til næste år, ligner det at Setién får lov til at fortsætte i næste sæson. Det giver ham langt bedre redskaber end han havde til denne sæson. Nu får han lov til at præge transfervinduet og han får en hel sommer med sine spillere, hvor man kan komme tættere på den spillestil, som han ønsker at indføre.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder