Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: En pligt at holde sig i form

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 21. marts 2020Ter Stegen: En pligt at holde sig i form

Som det har kunne ses på de sociale medier, har flere Barca-spillere holdt sig aktive i mens ligaen er sat på pause. Trænerstaben har givet spillerne en træningsplan, som de skal følge, så længe corona sætter en stopper for ligaen.

Ter Stegen er en af dem man har kunne se lave sin hjemmetræning i haven. Han understreger i et mindre interview med den tyske avis, Bild, at det er deres pligt at holde formen ved lige.

- Som atleter, er det vores pligt at arbejde på vores fysiske styrke. Jeg er beskæftiget hele dagen, med at få det bedste frem i mig selv. Træningsplanen bliver hele tiden justeret. Klubben fortæller os hvad vi skal fokusere på.

Derudover blev tyskeren spurgt indtil hvordan ham og hans familie takler den svære situation. Han forsikrede avisen om, at de er ved godt mod og bliver hjemme.

- Min kone, vores søn og jeg er hjemme hele tiden. Det handler om at holde hinanden ved godt mod. Hver dag kommer der hele tiden nye udfordringer og forskellige konkurrencer online.

De udfordringer og konkurrencer Ter Stegen henviser til, fremgår af hans Instagram. Her kan man blandt andet se Ter Stegen tage i mod en udfordring fra Pinto, der går under hashtagget #SaltaLaCombaChallenge, som betyder at man skal sjippe. Yderligere har Ter Stegen også deltaget i WHO's #SafeHands udfordring, som Alisson Becker nominerede ham til.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

629,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

369,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder