Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho fejrer fødselsdag i fængslet

Nyheder - 21. marts 2020
Ronaldinho fejrer fødselsdag i fængslet

© Jorge Saenz - Jorge Saenz / AP


Ronaldinho sidder i disse dage fængslet i Paraguay, da han for nogle uger siden forsøgte at snyde sig ind i landet ved at benytte sig af et falsk pas. Det gjorde han sammen med sin bror, som også sidder fængslet og der er lige nu ikke udsigt til særlig meget positivt for den tidligere Barca-spiller og Ballon d'Or-vinder.

I forbindelse med at Ronaldinho skylder nogle penge hjemme i Brasilien, fik han inddraget sit pas således, at han ikke ville flygte. Men i forbindelse med et stykke arbejde valgte han alligevel at flyve til Paraguay, men han blev stoppet, da han forsøgte at komme ind i landet med falske pas. Hans advokat har senere udtalt, at Ronaldinho ikke vidste, at der var tale om falske pas.

I dag, den 21. marts, fylder Ronaldinho 40 år. Og i dag, den 21. marts, sidder Ronaldinho fortsat fængslet hvorfor han fylder rundt mens han sidder bag tremmer i Asunción i Paraguay. Det er altså ikke den bedste fødselsdag, som han får sig, og selvom der er dukket billeder op fra fængslet, hvor Ronaldinho trods alt har plads til smil, så er der ingen tvivl om, at han glæder sig til den dag, at han kommer ud.

I sidste uge deltog Ronaldinho i en fodboldturnering i fængslet. Hans hold vandt 11-2 og han formåede at score fem mål og assistere de seks øvrige. Det betød, at hele mandskabet vandt en 16 kg tung gris til deling.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder