Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Jeg er klar til at træne igen

Skader - 21. marts 2020
Suárez: Jeg er klar til at træne igen

©


Luis Suárez valgte i januar at lade sig knæoperere, da han over en længere periode havde døjet med et svagt knæ, som gav ham problemer i hver kamp. Midt i sæsonen krævede det en operation og siden blev han meldt ude i op til fire måneder.

Med fire måneder skulle vi altså helt over i starten af maj før Suárez ville være klar igen, men det ser ud til, at han er klar før tid - spørgsmålet er bare om coronavirus (COVID-19) tillader, at angriberen vender tilbage for fuld power i denne sæson, da han er foran planen og derfor kan komme igang tidligere end ventet.

- Lægen fortalte mig, at min genoptræning gik godt og det gav mig håb for at kunne komme i aktion hurtigt. Forskellen er, at når holdet vender tilbage, så vil jeg være i stand til at træne med, forklarede Suárez og fulgte op:

- Jeg fik at vide, at jeg først ville være tilbage i starten af maj, men efter at være blevet tilset kunne lægen fortælle mig, at alt udviklingen var gået godt og at jeg var foran planen. Jeg er lige nu i fuld kontakt med ham, selvom vi ikke ser hinanden hver dag.

- Vi ringer og skriver for at holde planen kørende og for at kunne kompensere for de maskiner, jeg ikke har hjemme. Vi har en god plan og forhåbentligt kan jeg snart komme til at spille igen, fortæller Suárez ifølge Marca.

I og med at sæsonen lige nu er inde i en periode, hvor alt bliver rykket, er der større sandsynlighed for at Suárez får flere minutter i benene end forventet, da hans sæson egentlig stod til at være tabt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder