Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeus store Messi-Neymar-drøm

Transfermarked - 22. marts 2020Bartomeus store Messi-Neymar-drøm

©


Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det betyder, at transfervinduet åbner og at spillere kan skifte klub. Sidste sommer var Neymar tæt på at kunne vende tilbage til Barca, men PSG var stædig og holdt fast i brasilianeren. Men denne sommer kommer den franske klub næppe til at holde fast i Neymar på samme måde.

Barca solgte Neymar for 1,6 milliarder kroner i 2017 og ledelsen er indstillet på, at det bliver en dyr omgang at få ham tilbage igen, men præsident Josep Maria Bartomeu har en stor drøm inden præsidentvalget. Han vil gerne afslutte stærk og til sommer kommer det første store træk.Bartomeu drømmer om, at hente Neymar tilbage igen og forlænge med Messi. På den måde efterlader han sig et hold med et stærkt angreb og derfor kommer man blandt andet til at se en masse fokus blive rettet mod defensiven, som har været uhyre ringe i noget tid efterhånden.

Præsidenten har en klar plan og den led et stort knæk i sommers, da PSG afviste Neymars skifte, men i år ser det endelig ud til at Bartomeu lykkedes med at hente Neymar tilbage til Barca - til trods for alt, hvad Neymar har gjort mod Bartomeu og Barca. At se Messi og Neymar spille sammen igen er en drøm for mange - og Bartomeu ønsker at gøre drømmen til virkeligheden.

Det bliver dog et hårdt stykke arbejde. PSG kommer næppe til at sælge Neymar billigt og samtidig skal Barca bevare overblikket, da man også har planer om at forstærke sig på nogle andre positioner i takt med at man har spillere på leje og man skal sælge spillere. Der venter en spændende sommer og hvis det står til Bartomeu, så ser vi Neymar tilbage i Barca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder