Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca sælger fransk stjerne til sommer

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. marts 2020
Avis: Barca sælger fransk stjerne til sommer

© Diario Sport


Ifølge det spanske medie, Diario Sport, vil FC Barcelona genopbygge holdet i den kommende sæson, som betyder at en af catalanernes tungeste drenge på løn-vægten, Antoine Griezmann, vil blive sorteret fra.

Danske Martin Braithwaite kan muligvis se frem til mere spilletid på det stjernespækkede Barca-hold, eftersom den franske landsholds-stjerne, Antoine Griezmann, snart er fortid i klubben, hvis man skal tro den spanske avis, Diario Sport.

Barca havde ellers enorme ambitioner med den blonde angriber, som jo blev hentet til Camp Nou for små 900 mio. kr i sommers fra Atletico Madrid.

Men nu har Barcelonas ledelse angiveligt mistet tålmodigheden med Braithwaites franske rival, som jo ikke har formået at gribe chancen i denne sæson. Det skriver det spanske medie.

Kun otte mål er det blevet til i 26 kampe i denne sæson. Derudover står Griezmann noteret for seks assists.

La Ligas førerhold vil dog kræve mindst 750 mio. kr for Barca-angriberen, beretter mediet - et beløb som jo kan give større armbevægelser for Barca-ledelsen som jo angiveligt jagter både Neymar og Lautaro Martinez til den kommende sæson.

Hvis sidstnævnte transfers skulle falde på plads i den kommende sæson, kan Braithwaite komme til at skulle kigge langt efter en plads i holdopstillingen i Barcas frontkæde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder