Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Startopstilling: Marcas 11 flopspillere

Nyheder - 23. marts 2020Startopstilling: Marcas 11 flopspillere

© JOSE JORDAN / AFP


20 år er gået af dette århundrede og madrilenske Marca har taget et kig på de spillere, som har fundet vej til Barcas førstehold, men som slet ikke har klaret at slå igennem. Den såkaldte Flop XI, hvor der kigges på de 11 dårligste spillere i de seneste 20 år.

Marca skriver, at de primært tager et kig på prisskiltet, omdømmet og spændingen i ankomsten af den pågældende spiller.

Richard Dutruel
Efter at have imponeret i Celta Vigo, formåede franskmanden slet ikke at etablere sig selv på Camp Nou, hvor han måtte se sig forbigået af en ung Pepe Reina. Siden da har Barca ellers været rigtig gode til at finde og skabe målmænd.

Martin Caceres
Der var høje forventninger til Caceres, da uruguayaneren ankom til Barca som 21-årig tilbage i 2008. Skader slog ham ud og når han fik spilletid løftede han ikke holdet yderligere. Han blev udlejet i sine to ud af tre år i klubben.

Dmytro Chygrynskiy
Ukraineren kostede Barca 25 millioner euro (hvilket var en stor sum dengang i 2009). Han fik kun én sæson på Camp Nou - alt var simpelthen for dårligt og han formåede på intet tidspunkt at nærme sig et gennembrud.

Thomas Vermaelen
Belgieren spillede kun med i én kamp, mod Deportivo på den sidste dag, da Barca vandt The Treble i 2014/2015. Skader har holdt hans karriere tilbage, selvom han deltog i en håndfuld kampe efter sit lejeophold i Roma.

Yerry Mina
Endnu en colombianer, som ikke varede længe på Camp Nou. Mina kom fra Palmeiras i januar 2018 og blev solgt til Everton seks måneder senere. Barca tjente dog omkiring 20 millioner euo på ham.

Alex Song
Alle husker, at Alex Song troede, at Puyol var ved at give ham La Liga-trofæet i stedet for Abidal, og de var en grund til det. Song brugte det meste af sin Barca-kontrakt på leje i West Ham.André Gomes
Portugiserens præstationer for Valencia tiltrak interesse rundt om i Europa, men det var Barca som fik ham til Camp Nou for 35 millioner euro. Marcas læsere stemte ham til at være den dårligste transfer i sæsonen 2016/2017 og han forlod siden klubben på leje i 2018 og permanen i 2019.

Ricardo Quaresma
Den dengang 19-årige Quaresma var blandt de vildeste spillere på markedet, da Barca brugte seks millioner euro på at hente ham fra Sporting. Men da han ikke kom ud af det med træner Frank Rijkaard, sluttede hans Barca-karriere efter bare et år.

Juan Roman Riquelme
Louis van Gaal var ikke en stor fan af argentineren til trods for det åbenlyse talent. Han spillede kanp nok under hollænderen i Barca efter sit 11 millioner euro dyre skifte og rykkede siden til Villarreal med stor succes.

Philippe Coutinho
Brasilieneren knyttede sig til Barca for voldsomme 160 millioner euro i januar 2018 og efter et par lovende månder, faldt han totalt ud og formåede ikke at leve op til sit prisskilt. Efter 18 måneder på Camp Nou blev han sendt på leje til Bayern München.

Zlatan Ibrahimovic
Selvom han scorede mål for Barca, så kom han ikke ud af det med Pep Guardiola og han rykkede siden til AC Milan efter bare én sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder