Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite flytter tilbage til Madrid

Nyheder - 23. marts 2020Braithwaite flytter tilbage til Madrid

© J.A. García


Det forlød i sidste uge, at Martin Braithwaite var fanget på Hotel Sofia i Barcelona, hvor han midlertidigt boede siden skiftet til Barca. Det hele skete så hurtigt, så han måtte indlogere sig på Hotel Sofia mens han gik på husjagt - men det hele tog en drejning lynhurtigt.

Sport meddelte ellers at Braithwaite lige præcis nåede at finde sig et hus inden coronavirus for alvor gik amok i Spanien og nærmest lukkede landet ned, men madrilenske Marca mener, at historien er lidt anderledes. Braitwhaite kunne i et interview efter sit skifte bekræfte, at han slet ikke var forberedt på, at Barca ville banke på hans dør, da han sammen med familien netop havde købt hus i Madrid.

Det hus måtte de forlade for at flytte til Barca, men det var nu alligevel vigtigt, at de fik købt huset. For den dag i dag bor familien faktisk i huset, beretter Marca.

Da Hotel Sofia i Barcelona valgte at lukke og slukke på grund af coronavirus, fik Braithwaite-familien pludselig et problem, da man endnu ikke havde hverken lejlighed eller hus i byen på grund af et skifte, der gik så hurtigt igennem. I stedet kørte familien ud til El Prat lufthavn og fløj tilbage til Madrid for at låse sig inde i huset, de netop havde købt.

Man har i løbet af den seneste uges tid set et par videoer fra Braithwaite ude i sin have - og det er angiveligt fra Madrid. Hele situationen udspiller sig netop fordi, at rigtig mange hoteller desværre må lukke ned som følge af coronavirus, og da det også gik udover Hotel Sofia, måtte Braithwaite ud af sit hotelværelse og tilbage til Madrid.

Braithwaite opholder sig i Madrid indtil andet bliver informeret ud. Alle Barca-spillere er hjemme i disse dage, hvor de bliver nødt til at selvtræne, da træningsanlægget ligeledes er lukket ned.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder