Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet: La Liga suspenderes på ubestemt tid

Coronavirus / COVID-19 - 23. marts 2020Bekræftet: La Liga suspenderes på ubestemt tid

© La Liga


Så kom den nyhed, alle var klar til at modtage. La Liga er hermed suspenderet på ubestemt tid, da første antagelse ikke holdt stik. I første omgang havde det spanske fodboldforbund RFEF og La Liga suspenderet ligaen i to spillerunder, men da de nu er overstået, må man nu tage en ny beslutning.

I en kortfattet pressemeddelese bekræfter RFEF og La Liga, at man har valgt at suspendere ligaen på ubestemt tid. Man genoptager ikke kampene før at de spanske myndigheder officielt har meldt ud, at det vil være forsvarligt.

Naturligvis er det på grund af coronavirus / COVID-19, at man i første omgang måtte spille uden tilskuere og siden suspendere kampene for nu at suspendere samtlige kampe på ubestemt tid. Ingen ved, om ligaen bliver spillet færdig eller om det kommer så vidt, at en mester skal kåres på baggrund af tabellen nu. Man taler også om at nulstille ligaen totalt.

I England har man hos Premier League valgt at suspendere kampene frem til slutningen af april. Her lød prognosen også kun frem til 3. april, men da coronavirussen ikke ser ud til at blive bremset i tide, har man pålagt suspenderingen yderligere en måned. I La Liga er der dog tale om en suspendering på ubestemt tid - indtil myndighederne kommer med en udmelding.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder