Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Gode ting kommer til at ske

Nyheder - 24. marts 2020
Braithwaite: Gode ting kommer til at ske

© Goal


Martin Braithwaite er som så mange andre ramt af coronakrisen og sidder derfor isoleret derhjemme, hvor han må selvtræne fremfor at komme til at lære holdkammeraterne bedre at kende. Samtlige spillere er hjemme i under eget tag og i den forbindelse tog Braithwaite sig tid til at svare på nogle spørgsmål på Instagram.

- Jeg er meget glad og virkelig gode ting kommer til at ske i fremtiden, men lige nu må vi vente. Jeg ville gerne have spillet EM til sommer, men på grund af situationen i hele verden, kan turneringen ikke blive afviklet.

- Jeg håber, at mit bedste mål kommer mens jeg spiller for Barcelona. Det bedste øjeblik er når jeg står op om morgenen for at udleve det jeg elsker. Det er fantastisk.

Selvom han netop er landet på et hold fyldt med kvalitet, så er der tidligere Barca-spillere, som han gerne ville have spillet sammen med, men som han ikke får muligheden for at spille sammen med.

- Xavi, Iniesta, Puyol og Ronaldinho, forklarede Braithwaite og slog samtidig fast, at han se sig selv som en ni'er på banen.

Som bekendt er Xavi gået trænervejen, Iniesta afvikler sine sidste aktive år i Japan, Puyol er stoppet mens Ronaldinho lige nu befinder sig i et fængsel i Paraguay for at have forsøgt at indtrænge landet med et falsk pas.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder