Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas André Curry er testet positiv for coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 24. marts 2020Barcas André Curry er testet positiv for coronavirus

©


For første gang er en person med direkte tilknytning til Barca ramt af coronavirus / COVID-19. Der er tale om scouten André Curry, som er i Brasilien i øjeblikket, hvor han netop nu er i isolation sammen med sin kone. De befinder sig i Sao Paulo. Hans kone er også testet positiv for coronavirus / COVID-19.

De er begge isoleret i Sao Paulo og har heldigvis ikke behov for at komme på et hospital. De lider heldigvis ikke af voldsomme reaktioner og har det under omstændighederne fint - og kan trække vejret upåklageligt, meldes det i spanske medier. Det er således første mand med tilknytning til Barca, som har fået konstateret coronavirus og selvom han hverken spiler fodbold eller sidder i bestyrelsen, så er han en vigtig brik for klubben i forbindelse med transferarbejdet.

Han er det øverste hovede når det kommer til signing af sydamerikanske spillere. Han var direkte involveret i handlerne omkring Neymar, Arthur, Yerry Mina og ikke mindst Paulinho. Specielt omkring Neymar og Arthur kan han være tilfreds med sit arbejde - her var han prikken over i'et til at sikre nogle stærke spillere og han rejser ofte Sydamerika tyndt for at se spillere an på tæt hold.

Han har for nyligt været i Porto Alegre, hvor han mødtes med præsidenten Marcelo Medeiros, som også er ramt af coronavirus / COVID-19. Der er i alt 20 døde i Brasilien på grund af COVID-19 og mere end 1.000 mennesker er blevet smittet, men endnu er der ikke taget alvorlige restriktioner mod det i landet - som man blandt andet har set i Danmark, Kina, Italien og ikke mindst Spanien, som er helt nede på knæ.

André Curry har ikke været i kontakt med nogen fra Barca i den seneste tid hvorfor man ikke frygter, at han skulle have smittet nogen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder