Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern München forsøger at lokke Ter Stegen

Transfermarked - 24. marts 2020Bayern München forsøger at lokke Ter Stegen

© Sky


Før coronavirus for alvor fik has på verden, var Bayern München godt i gang med at forlænge med David Alaba, Thomas Müller og ikke mindst keeper Manuel Neuer. Men ifølge Sport er der ikke længere større optimisme i forbindelse med kontraktforlængelserne.

I Barca arbejder man på at kunne forlænge Marc-André ter Stegens kontrakt, som løber til 2022, men nu forsøger Bayern München at droppe sin kontraktforlængelse med Manuel Neuer for at forsøge at erstatte ham emd Ter Stegen. Det sker efter at Ter Stegen har gjort det klart, at han vil have en løn, der passer til den interne status han har i klubben - at han er verdens bedste keeper.

Neuer er 33 år og har haft en håndfuld skader på det seneste hvorfor Ter Stegen er et klart valg til at erstatte verdensmesteren, men det kræver vilde forhandlinger hvis man skal lokke Barca til at sælge og få Ter Stegen til at acceptere et skifte væk fra Camp Nou.

Ter Stegen er seks år yngre end Neuer og de har den samme stil, som en moderne keeper skal have. De er begge gode med fødderne og deres reflekser er unikke. Ter Stegen er det oplagte valg for Bayern München når de skal kigge på en ny målmand, men den tyske klub ved også at man sigter langt når man vil forsøge at hente Ter Stegen. Intet tyder på, at forholdet mellem Barca og Ter Stegen slutter lige foreløbigt.

Ifølge Sport har Barca og Ter Stegen været godt fremme i forbindelse med kontraktforlængelsen, men det økonomiske perspektiv har ifølge mediet lagt forhandlingen på køl for nu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder