Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trincão: Ser frem til at spille med Messi

Nyheder - 24. marts 2020Trincão: Ser frem til at spille med Messi

© Vi-Images / Gerrit Van Keulen - Vi-Images / Gerrit Van Keulen / EFE


20-årige Francisco Trincão er blandt de absolut største talenter i portugisisk fodbold og Barca kunne for et par måneder side juble over, at de fik sikret ham. Han skifter til klubben til sommer, hvor Barca også betaler transfersummen på 31 millioner euro og han ser frem til at spille med Messi, fortæller han i et interview med Mundo Deportivo.

- Jeg ser virkelig frem til at både møde og spille sammen med ham.

Hele handlen omkring Trincão var øje planlagt, da Braga i samme ombæring skulle købe Barca B-spiller Abel Ruiz. Men da Barca bankede på døren var Trincão ikke i tvivl om, at han ville gennemgøre skiftet. Der var tale om lange forhandlinger, da det var to af slagsen som skulle gå op i en højere enhed og fordi, at der også blev forhanlet adskillige klausuler.

- Det var som en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg skrev under, fortæller Trincão og slår samtidig fast, at Abel Ruiz talte godt om Barca.

- Abel talte meget godt om Barca og forklarede mig, hvordan klubben er. Lige fra spillerne, til byen og til alt andet.

Trincão er 20 år og er født i Viana do Castelo i Portugal. I sine ungdomsår spillede han for Vianense i to omgange samt Porto og Braga, hvor han altså tordnede igennem og gjorde det så godt, at Europas store klubbr pludselig fik øje på ham. Det blev Barca, som løb med hans underskrift og til sommer kommer man helt sikkert til at høre mere om ham.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder