Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca håber at genoptage træningen den 27. april

Coronavirus / COVID-19 - 24. marts 2020Barca håber at genoptage træningen den 27. april

© MIGUEL RUIZ DIARIO AS


Barca er blevet nødsaget til at forlænge den nuværende situation, hvor man har samtlige spillere derhjemme til træning, da man på grund af coronavirus / COVID-19 ikke kan have spillerne samlet på træningsanlægget. Om der nu er tale om et lyspunkt eller et skud i tågen vides ikke - men Barca har øjnene rettet mod den 27. april.

Ifølge AS arbejder klubbens nemlig på at gøre spillerne klar til at genoptage træningen på anlægget den 27. april - altså om lidt over en måned. Umiddelbart er det den mest realistiske dato, dog uden at kende til hvordan coronavirussen siden udvikler sig. Barca har brug for mindst to ugers solid og intensiv træning sammen på anlægget før spillerne kan sendes i kamp.

Spaniens minister Pedro Sánchez kunne for nyligt forlænge nedlukningen af Spanien i yderligere en rum tid, men sandheden er, at ingen ved hvornår eller hvordan coronavirussen går væk. Forlængelsen betyder, at Barca ligeledes har meddelt spillerne, at de må hænge i lidt endnu.

Barcas fitnesstrænere er udmærket klar over, at situationen slet ikke er holdbar, men trods alt vigtig. At spillerne selvtræner derhjemme gavner ikke når de først skal ud på banen og spille kamp. Derfor kræver det mindst to ugers træning når spillerne må genoptage den normale dagligdag.

Lige nu afventer man informationer fra de spanske myndigheder. Det er helt op til myndighederne hvornår Messi og co. kan forlade huset og genoptage træningen. La Liga er udsat på ubestemt tid og der findes derfor ikke en dato for hvornår Barca er i kamp igen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder