Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Topliste: Ingen tjener penge som Messi og Simeone

Toplister - 24. marts 2020Topliste: Ingen tjener penge som Messi og Simeone

© Marca


Ingen spillere eller trænere i hele verden tjener lige så mange penge på sit job som Lionel Messi og Diego Simeone. De to argentinere topper listerne for henholdsvis spillere og trænere og der er tale om ustyrligt mange penge. Specielt hos Messi, som får løn ud fra det faktum, at han er verdens bedste fodboldspiller.

Messi tjener vanvittige 131 millioner euro i denne sæson hvilket er én millioner euro mere end i sidste sæson. På andenpladsen kommer Cristiano Ronaldo ind mens Neymar snupper tredjepladsen. Messi har faktisk været på top 3 listen siden 2013, så det er ikke fordi, at han kommer til at mangle noget rent økonomisk resten af sit liv.

Ronaldo har fået hævet sin løn til 118 millioner euro mens Neymar er på 95 millioner euro. På en delt fjerdeplads finder man Antoine Griezmann med 38,5 millioner euro - så der er et voldsomt stykke vej fra tredje- til fjerdepladsen.Uden at fokusere på sponsorer, reklamer m.v.så vurderer France Football, at Atletico Madrid-cheftræner Diego Simeone tjener 40,5 millioner euro. Herefter følger Antonio Conte med 30 millioner euro mens Pep Guardiola i Manchester City kan indhente 27,5 millioner euro.

Der er rigtig mange penge i fodboldens verden, men mange må lige nu gå ned i løn eller se sig selv blive fyret på grund af coronakrisen. Klubberne kan simpelthen ikke hente den samme indtægt uden at være i aktion og derfor har Barca-præsident Bartomeu bandt andet talt med klubbens anfører om at gå ned i løn for en stund. Den idé skulle være blevet mødt med åbne arme fra spillerne, som forstår den svære situation.

Top 10 bedst betalte spillere
1. Lionel Messi: 131 millioner euro
2. Cristiano Ronaldo: 118
3. Neymar: 95
4. Antoine Griezmann: 38
- Gareth Bale: 38
- Eden Hazard: 38
7. Andrés Iniesta: 34
8. Raheem Sterling: 33
9. Robert Lewandowski: 29
10. Kylian Mbappé: 27


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder