Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona: Spillerne skal gå 70% ned i løn!

Coronavirus / COVID-19 - 25. marts 2020Corona: Spillerne skal gå 70% ned i løn!

© Super Sport


Coronavirussen / COVID-19 har i den grad sat sit spor rundt om i verden. Alle mennesker på planeten er klar over situationen og til trods for hvor mange penge der er i verden, så er det ikke nok mod en så voldsom virus. Større kæder må henvise til en lukket dør, selvstændige går ned og kigger man på fodboldens verden begynder det så småt at se totalt sort ud.

Mange medarbejdere er blevet fyret, flere er blevet bedt om at gå ned i løn for at undgå en fyreseddel mens der mistes mange milliarder kroner på grund af mangel af kampe. I Barca begynder det også at kunne mærkes og ledelsen har efterhånden kun ét valg: Spillerne skal ned i løn.

I Barca ønsker man ikke at fyre nogen, og derfor beder man i stedet folk om at gå ned i løn. Klubben tjener nemlig ikke særlig mange penge i denne periode, hvor der ikke bliver spillet kampe. Ifølge Sport har det nu fået den konsekvens, at spillerne skal gå voldsomme 70% ned i løn for at 'redde' klubben.La Liga har givet grønt lys til at klubberne må benytte sig af ERTE, som i bund og grund går ud på, at man må fyre folk med omgående virkning eller at man må reducere sine medarbejders løn. Barca har ifølge mediet valgt at benytte sig af at reducere spillernes løn. Det gælder for alle fodbold-, basketball-, håndbold-, futsal- og hockey-hold. Samtlige må altså gå ned i løn.

Spanien er i total lockdown og lige nu er der intet perspektiv for fremtiden og det vides ikke hvornår man åbner op for landet igen. Det bliver helt sikkert gradvist til at starte med og selvom landet indtil videre har sat den 11. april som en mulighed, så kan det sagtens risikere at blive meget længere tid.

Med La Liga og Champions League suspenderet bliver der ikke spillet bold i Spanien og det koster uhyre mange penge. Desuden skal man finde løsninger på samtlige sponsorater og TV-aftaler - så der ligger et gigantisk arbejde forude.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder