Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hleb om manglende succes: Min egen skyld

Nyheder - 25. marts 2020Hleb om manglende succes: Min egen skyld

©


Alexander Hleb har skiftet klub hele 19 gange og nåede i løbet af sin lange karriere at komme forbi Barca. Det skete i 2008, da han efter nogle flotte sæsoner for Arsenal tog turen til Camp Nou for 17 millioner euro. Pep Guardiola tog over i Barca den sommer, men han fik ikke det store ud af Hleb.

Det var den 16. juli 2008, at Hleb officielt kunne kalde sig for Barca-spiller. Han erkender den dag i dag, at han ankom til verdens bedste klub og at han forstår hvorfor Pep Guardiola holdt fast i sin stamme - man vandt jo alt.

- Det var helt klart min egen skyld (den manglende succes i Barca). Det var ikke Guardiolas skyld. Han gjorde alt, hvad han kunne for at få mig til at falde til i landet og blandt spillerne. Han forsøgte også at lære mig sproget, men jeg opførte mig som en idiot. Jeg fortryder virkelig at jeg ikke lærte spansk, fortæller Hleb ifølge Marca og følger op:

- Guardiola er en fantastisk træner. Det var hans første sæson og han gik efter hurtig succes. Når du har 11 spillere, som leverer på et højt niveau, så er det klart, at du ikke ændrer noget. Men at træne med så store spillere var fantastisk. Xavi lavede aldrig fejl - hvordan var det muligt?

- Jeg har haft en stor karriere og jeg har klart lavet nogle fejl her og der, men mine minder er gode fra alle klubber. Barca var det bedste hold i verden og da jeg var i Arsenal var jeg virkelig glad selvom min største fortrydelse helt klart er, at jeg ikke nåede at spille med i en stor turnering for Hviderusland.

Hleb fik 36 kampe for Barca før han blev udlejet til Stuttgart, Birmingham og Wolfsburg før han permanent skiftede til FC Krylia. Hele fem gange i løbet af sin karriere skiftede han til BATE Borisov: Det skete i 1999, 2012, 2015, 2016 og i 2018.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder