Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stem: Barca holder øje med kontraktløse spillere

Transfermarked - 30. marts 2020Stem: Barca holder øje med kontraktløse spillere

© Metro


Der er rigtig mange penge i fodboldens verden, men i denne tid med coronavirus, er toppen blevet pillet fra og spørgsmålet er hvor langt klubberne nu må skære ind til benet for at redde sig selv. Adskillige spillere er blevet fyret, flere er blevet trukket i løn mens man også har fyret medarbejdere. I Barca er spillerne blevet trukket i løn.

Det sker, da klubberne ikke får den samme indtægt på grund af manglende kampe, og netop her er der ingen udsigt til at forme en fremtid: Ingen ved hvornår der igen kan blive spillet fodbold og det har fået Barca til at kigge på listen over spillere, som til sommer har kontraktudløb og dermed kan skifte gratis.

Barca har længe haft en plan om at hente Lautaro Martinez og Neymar til klubben, men det er rigtig mange penge, som man skal bruge på de to transfers og muligheden for at klubben ikke får fingrene i nogen af dem er bestemt til stede. Derfor har man et alternativ.

Forsvarsspillerne Thomas Meunier, Thiago Silva og Jan Vertonghen er alle større navne, som har kontraktudløb til sommer og det kan helt sikkert være en mulighed for Barca - som har haft et decideret dårligt forsvar længe. Man har simpelthen ikke formået at lukke godt nok af bagude.

På midtbanen er Chelseas Willian et emne. Brasilianeren har været sat i forbindelse med et skifte til Barca mange gange og til sommer kan han komme gratis. Det samme er tilfældet med magikeren David Silva mens også Charles Aranguiz kan rykke gratis videre.

Helt oppe i front har Pedro kontraktudløb i Chelsea til sommer og han har allerede bekræftet, at han ikke forlænger den. Desuden har også Cavani, Giroud og Merrtens udløb til sommer, så der er nok at tage af.


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder