Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona: Alex Song fyret i sin klub

Coronavirus / COVID-19 - 30. marts 2020Corona: Alex Song fyret i sin klub

© Mirror


Den tidligere Barca-spiller Alex Song er én af ni spillere, som er blevet fyret i den schweiziske klub FC Sion som følge af coronavirus COVID-19. Der er tale om økonomiske problemer og klubben mangler stadig at give besked, mener de ni fyrede spillere.

Alex Song mener ikke at fyringen er sket under et stabilt grundlag og har derfor valgt at tage sagen videre til FIFA. FC Sion bad sine spillere om at gå ned i løn som følge af coronavirussen, men ni spillere afviste og blev i stedet fyret.

Ifølge FC Sion afviste Song og de otte øvrige spillere at gå ned i løn hvilket var årsagen til, at klubben ikke så andre veje end at fyre dem alle. Ligaen er sat på standby og derfor tjener man ikke de samme penge i klubben hvilket går udover lønningerne. Ifølge FC Sions præsident fulgte man protokollen.

- Min advokat kigger på det. Vi tager det videre til FIFA. Vi har tænkt os at kæmpe for vores rettigheder. Vi spillede en venskabskamp fredag og mandag skulle vi mødes med præsidenten, men det blev rykket til tirsdag, fortæller Song om sagen.

- Men vi fik ikke at vide hvorfor. Så modtog vi alle en besked på WhatsApp tirsdag formiddag, hvor der stod, at alle skulle underskrive et stykke papir og bekræfte, at man går ned i løn og at vi ville modtage 12.000 euro. Vi skulle returnere papiret dagen efter klokken 12. Vi modtog papiret fuldstændig uden forklaring.

- Vi valgte, at vi ikke ville underskrive. Vi ville forhandle, fortæller han videre og da de ni spillere afviste at skrive under, blev de altså fyret.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder