Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi bekræfter: Går 70% ned i løn

Nyheder - 30. marts 2020Messi bekræfter: Går 70% ned i løn

©


Lionel Messi har en længere smøre på sociale medier i dag bekræftet, at spillerne går 70% ned i løn men det sker ikke uden at argentineren endnu engang stikker til ledelsen, som uge efter uge er i vælten for usportslig opførsel. Herunder kan du læse Messis meddelelse.

Messi bekræfter, at alle spillere går 70% ned i løn og at man samtidig bidrager til, at alle de øvrige ansatte i klubbens kan beholde deres job med fuld løn i denne coronatid.

Argentineren vælger dog at stikke til ledelsen, da spillertruppen er af den overbevisning, at der er nogle i ledelsen, som bruger medierne til at stikke til spillerne og sætte et pres over spillerne. Naturligvis er det ikke okay - og specielt ikke i denne tid, og derfor er det på sin plads, at Messi med fuld overlæg nævner det i sin meddelelse, som du kan læse her.

- Meget er blevet sagt og skrevet om førsteholdet i Barcelona med reference til spillernes lønninger i denne kriseramte periode.

- Først og fremmest vil jeg præcisere, at vi altid har været tilbøjelig for at reducere vores løn, da vi har fuld forståelse for denne usædvanlige situation og vi er ALTID de første til at hjælpe klubben, når der er blevet spurgt om det. Rigtig mange gange har vi gjort det gennem vores eget initiativ.- Af denne grund overrasker det os ikke, at der er nogen fra klubben, som forsøger at rette et pres mod spillerne for at få os til at reagere. Grunden til, at der har været forsinkelse er fordi, at vi har talt om den rigtige løsing til at kunne hjælpe klubben og dens medarbejdere i denne svære tid.

- Det er derfor på tide at meddele, at udover, at vi går 70% ned i løn i krisetiden, så bidrager vi også til at klubens ansatte stadig modtager 100% af deres løn.

- Grunden til, at vi (spillere) ikke har talt om situationen indtil nu er fordi, at vi har brugt tid på at finde den rigtige løsning for alle sammen i klubbens interesse samt for de, som var mest berørte af situationen.

- Vi siger ikke farvel uden at sende en kærlighed hilsen til alle Barca-fans, som har det svært i denne tid samt til alle, som tålmodigt venter på at denne krise vil slutte. Vi kommer alle sammen ud af denne situation.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder