Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu bekræfter Barca også spillernes lønnedgang

Nyheder - 30. marts 2020Nu bekræfter Barca også spillernes lønnedgang

Lionel Messi sendte tidligere i dag en meddelelse ud hvor han gjorde det klart, at det hele tiden var i spillernes interesse at hjælpe klubben - også selvom det betød, at de måtte skære i lønnen. Det har de nu gjort, og sålænge coronakrisen er så slem, at der ikke spilles fodbold, så er spillerne blevet trukket 70% i løn.

Det bekræftede Messi i en længere besked mandag, og kort tid efter fulgte klubben op med en lynhurtig pressemeddelelse - blot for at bekræfte.

- Klubbens ledelse, spillerne på en professionel kontrakt samt det mest af basketballholdet er nået til enighed om en lønnedgang mens COVID-19 står på, indleder klubben i en pressemeddelsel og følger så op:

- For fodboldens førstehold betyder det, at man går mere end 70% ned i løn i forhold til først aftalt med klubben. De ekstra procent garanterer 100%, at alle ikke-sports ansatte i klubben bibeholder deres totale løn.

- Klubben ønsker at udvise sin taknemmelighed til alle professionelle atleter for deres engagement i sådan en ekstraordinær situation.

Spillerne går altså lidt mere end 70% ned i løn, da man med det ekstra sikrer, at alle i klubben kan bibeholde deres job og fortsætte på fuld løn. Der er ingen tvivl om, at de ikke tjener lige så mange penge som fodboldspillerne, så der er ikke tale om en ugeløn i millionklassen - det er langt fra.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder